Cariere Moldova Imob, imobiliare Bacau

Cariera ta in imobiliare

Ca orice alt om de vânzări, agentul imobiliar este o persoană cu caracter puternic, determinat, hotărât, implicat și activ. Dar mai mult decat orice alt vânzător, agentul imobiliar este prin esență INDEPENDENT! Dar cat de independent poti fi cand pentru fiecare negociere trebuie sa obtii aprobarea unui sef sau atunci cand politica firmei privind nivelul comisioanelor practicate te impiedica sa faci o tranzactie? Pentru ca acolo managerul alege zona pe care poti activa sau segmentul de piata, ce tip de tranzactii ai voie sa faci si care iti sunt interzise pentru ca nu respecta politica agentiei. La noi nu exista ‘sef’, toti suntem asociati intr-o afacere de succes, pe care o coordonam dupa cele mai inalte standarde de etica si marketing.

Suntem conștienți că oricât de bun ar fi agentul imobiliar, acesta are nevoie și de ajutor. Fie că vorbim despre cursuri menite a-l ajuta pe agent să exceleze în meseria sa, fie că vorbim despre suport în folosirea instrumentelor tehnice și de marketing, ECHIPA este mereu alături de tine!

Muncești din greu pentru fiecare tranzacție realizată. Vizionări, negocieri, promovare, emailuri, telefoane, campanii de marketing, etc. pe vânt sau pe ploaie, în soare sau pe ninsoare. iar atunci când finalizezi o tranzacție imobiliară, trebuie să împarți comisionul muncit, cu alții! Oare de ce?!? La MOLDOVA IMOB, recunoaștem că AGENTUL IMOBILIAR este factorul determinant al fiecărei tranzacții imobiliare. Tocmai din acest motiv, fiecare agent imobiliar MOLDOVA IMOB, păstreaza pana la 80% din valoarea fiecărui comision încasat! Nu ai costuri ascunse, știi mereu cât ai de primit sau plătit!

1. Informatii personale

2. Alte informatii

3. Ataseaza CV