Despre agentia imobiliara Moldova Imob Bacau

Despre noi

Am infiintat agentia imobiliara in anul 2007, pe atunci eram doar o echipa de tineri, proaspat absolventi ai facultatii, specializarea Marketing in afaceri, poate mult prea „seriosi” pentru acea piata imobiliara. In vreme ce altii se imbogateau de pe o piata in continua crestere, noi ne chinuiam sa razbatem prin corectitudine, promptitudine si reprezentare imobiliara ca „la carte”. Perioada ce a urmat sa vina se pare ca a fost prielnica acestui tip de abordare, intrucat sutele de agentii imobiliare de la acea vreme si-au inchis portile una cate una, lasand in urma, doar acele persoane care aveau o gandire puternica, o gandire de fermier, care cu rabdare si-au sadit semintele unei noi generatii de agenti imobiliari.
 
Dupa 10 ani, putem spune cu incredere, ca am ajuns printre primele agentii imobiliare din Bacau, iar in urma celor mai renumite training-uri la care participam si le organizam anual, echipa MOLDOVA IMOB, chiar te poate reprezenta la cel mai inalt nivel posibil.
 
Asteptarile clientilor intr-o tranzactie imobiliara sunt solutionarea problemelor locationale, financiare, juridice si functionale. Avand avantajul unei experiente complexe pe piata imobiliara stim sa inchidem tranzactia care intruneste toate aceste aspecte.
 
Dorinta noastra de a solutiona eficient nevoile clientilor, s-a concretizat in crearea departamentelor specializate, dedicate segmentelor: rezidential, birouri, comercial, industrial si terenuri. Suntem agentia imobiliara cu cele mai multe oferte active si actualizate de pe piata, si reprezentam exclusiv cele mai renumite imobile bacauane. Ne adaptam constant la trendurile pietei, fiind intotdeauna cu un pas inaintea concurentei.
 
Promovam ofertele cu costuri zero pentru client, pe majoritatea canalelor online si offline. Portofoliul nostru include peste 1.000 de clienti si companii multinationale care au ales sa tranzactioneze cu noi. Nu suntem simpli intermediari, suntem furnizori de solutii imobiliare, cei ce putem negocia pentru clientii nostri cea mai buna afacere.
 
Cele mai importante cladiri de birouri, cartiere de case/vile, blocuri sunt promovate la cel mai inalt nivel de catre compania noastra. Tranzactiile pe zona comerciala (vanzari/inchirieri spatii comerciale, industriale) sunt activitati principale in cadrul agentiei, clientii formati si contactele de care dispunem ne ajuta foarte mult la incheierea acestora, iar modul de promovare si incheiere al tranzactiilor duc la recomandari, care pentru noi sunt principala si cea mai buna reclama.