Serviciile agentiei imobiliare Moldova Imob Bacau

Serviciile noastre

Avand in vedere mediul de afaceri actual si oportunitatile de dezvoltare in acest sector, va putem sprijini in orice demers premergator unui business sau va putem sfatui pentru rezultate mai bune in cazul unei afaceri deja active pe piata. Astfel, initiativa dumneavoastra de activare in orice domeniu reprezinta un castig, ce trebuie orientat in directia potrivita prin intermediul experientei si a instrumentelor specializate.

 Spatii pentru birouri
 
Identitatea si vizibilitatea din spatiul public ale unei companii sunt esentiale in desfasurarea eficienta a activitatii. In acest sens, va putem sprijini in alegerea corecta a locatiei in functie de profilul de activitate a firmei si de necesitatile administrative. La ora actuala, ofertele de inchiriere pentru spatii comerciale  sunt numeroase in orasul Bacau. Beneficiind de context si mai important de profesionalism si de o baza de date completa, va putem directiona catre cel mai potrivit sediu la cel mai rentabil pret de inchiriere.
 
Spatii industriale
 
Daca activati in sectorul industrial, ofertele pe care vi le putem pune la dispozitie sunt de asemenea numeroase. Asadar, fie ca sunteti in cautarea unei hale industriale sau a unui teren pe care sa va dezvoltati afacerea, noi avem solutia dedicata nevoilor dumneavoastra.
 
Dezvoltatorilor Imobiliari
 
In ciuda crizei economice extinse, vizibila si in sectorul imobiliarelor, oportunitatile de investitie nu sunt deloc limitate. Astfel, agentia MOLDOVAIMOB va poate recomanda si consilia in privinta celor mai bune proiecte imobiliare din Bacau. De-a lungul anilor de activitate, am fost prezenti in permanenta in mijlocul evenimentelor, urmarind si participand la dezvoltarea orasului.
 
Momentan, noile proiecte imobiliare vizibile prin complexurile rezidentiale proaspat construite definesc un progres semnificativ determinat de utilizarea unor materiale de calitate, utilitati moderne sau incaperi spatioase, elemente mult imbunatatite in raport cu unitatile din constructiile mai vechi. In aceasta situatie, vom avea mereu in vedere si vom recomanda ofertele specifice proiectelor abia demarate.
 
In timp, am evoluat, imbunatatindu-ne serviciile imobiliare. Astfel proiectul dumneavoastra va parcurge toate stadiile necesare crearii unei vizibilitati profitabile. In acest sens, pe langa consiliere specializata, putem realiza toata promovarea de care aveti nevoie, atat pe internet prin dezvoltare de site-uri si campanii dedicate cat si prin tehnici caracteristice mediului ,,offline” precum distributie de materiale printate sau prezenta in cadrul targurilor imobiliare.